ŞANLIURFA / HALFETİ - Yukarıgöklü İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okulumuz  öğrencileri  arasında  Voleybol ve  Futbol  Turnuvalarını  gerçekleştirdik.

Ock

Öğrencilerimizin akademik  başarılarını  etkileyen okuma alışkanlığını kazanmaları  için  okulumuzda  okuma  saati düzenlenmektedir.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizin yardımseverlik duygularını geliştirmek amacıyla 'hayır kutusu' oluşturduk.

Ock

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine Danışman öğretmenler belirlenerek öğrencilerin takibi sağlam olacaktır

Ock

Öğrencilerimizin  okuldaki  durumlarını  velilerle paylaşmak  amacıyla  öğretmenlerimiz tarafından planlı  bir  şekilde veli  görüşmeleri  gerçekleştirilmektedir.

Ock

Okulumuzda  öğrencilerin  akademik  başarılarının  yğkselmesi  amacıyla her  ay  deneme  sınavlarımız  yapılmaktadır.

May

Okulumuzda  bu hafta peygamberimiz Hz Muhammed'in doğumu münasebetiyle Mevlid-i Nebi  programı   düzenlendi.